Declaratia 230

Dupa cum stiti, scopul asociatiei PROELEVI IORGA este urmatorul:

(a) atragerea de fonduri fixe si banesti pentru sustinerea, modernizarea, eficientizarea, cresterea eficacitatii si calitatii invatamantului, a activitatilor curriculare cat si extracurriculare, in concordanta cu standardele Uniunii Europene si a specificului societatii romanesti, in interesul copiilor din scoala.
(b) Sustinerea si promovarea intereselor copiilor si parintilor din liceu in relatiile cu profesorii si conducerea liceului, inspectoratele scolare, administratiile centrale si locale, sindicatele din invatamant, federatii ale parintilor, alte organizatii nationale si internationale si societatea civila.
(c) Asigurarea unei educatii nonformale si informale in conformitate cu cerintele europene privind asigurarea succesului pe piata muncii si integrarea sociala a tinerilor.

Pentru a reusi sa ne atingem scopul propus, avem nevoie de fonduri. O modalitate de colectare de fonduri este reorientarea a 2% din impozitul pe venit (care oricum merge la Stat) catre contul asociatiei.
Parintii, profesorii sau alte persoane care considera ca pot ajuta elevii scolii, sunt rugati sa completeze formularul urmator si sa-l depuna la fisc pana pe 15.05.2012 (sau sa o trimita profesorului Tanasescu Ion). declaratia 230  (Click dreapta-> Save As…, nu va merge sa o deschideti direct online…)