Experimento

 

echipa experimento

„Comunicat de presa – Junior Achievement Romania
Castigatoarea competitiei de antreprenoriat la sectiunea elevi este echipa  Experimento de la Colegiul National Nicolae Iorga din Valenii de Munte. Echipa produce truse educationale pentru experimente de fizica si va reprezenta Romania la finala europeana de la Tallinn, in luna iulie.
Premiul investitia anului acordat de Romania-American Foundation a revenit urmatoarelor 3 echipe:
…Bursa in valoare de 3500 USD a revenit echipei Experimento (Colegiul National Nicolae Iorga Valenii de Munte) care produce truse educationale pentru experimente de fizica.”
Echipa a fost alcatuita din elevi ai clasei a XI-a A  :
1.Arnautu Gabriel;
2. Bulacu Cristian;
3. Pantelimon Florin
4. Predulescu Ionut
5.Tanasescu Laura
si a fost coordonata de profesorul Tanasescu Ion

Festivitatea de premiere
Comunicatul de presa
Facebook

Site-ul companiei

 

Cred ca EXPERIMENTO deschide doua perspective foarte importante pentru invatamantul romanesc :
  1. Experimentul trebuie sa ia locul teoretizarii excesive si ineficiente din cadrul lectiilor , la toate materiile din invatamantul gimnazial si liceal.
  2. Dovedesc ca elevii din liceele teoretice pot intreprinde actiuni anteprenoriale la nivel international. Paradoxul in acest moment in scoala romaneasca este ca elevii foarte buni nu sunt invatati sa-si vanda marfa; ei reprezinta doar o forta de munca de exceptie, la pret foarte scazut. Daca acestor elevi deosebiti, li se ofera posibilitatea de a-si descoperi calitatile anteprenoriale, viitorul nostru va fi pe maini bune.

Produsul companiei:DSC_0020

Prezentarea produsului in scoli:

DSC_0071 DSC_0062 DSC_0023 DSC_0011 DSC_0008